perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT BELZONA SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

UITDAGEND PROJECT BINNEN DE PErspect group

In 2019 heeft Perspect Industrial Products in samenwerking met Perspect Contracting  & Services een mooi, uitdagend project gerealiseerd. Dit project werd uitgevoerd voor een klant binnen de petrochemie. Op verschillende grote opslagtanks werden steunpunten verlijmd, deze werden later gebruikt voor het implementeren van een sprinklersysteem op alle opslagtanks. Het voorbehandelen gebeurde met ATEX gecertificeerde straalapparatuur van Pinovo.

STRAALWERKZAAMHEDEN

Perspect Industrial Products was bij dit project verantwoordelijk voor het straalwerk. Het straalwerk werd uitgevoerd met straalapparatuur van Pinovo. Pinovo is wereldwijd leverancier van innovatieve technologie toegespitst op stofvrij vacuümstralen van industriële oppervlakken in ATEX zones.

Perspect Industrial Products is de geautoriseerde verdeler van Pinovo producten in de Benelux. De Pinovo oplossingen zijn ontwikkeld gericht op het besparen van kosten voor de klant. Enkele voordelen bij het gebruik van Pinovo zijn:

  • ATEX Gecertificeerd voor zowel zone 1 als 2,
  • 75 % Minder afval
  • Geen schade aan omliggende apparatuur
  • Geen heetwerkvergunning
  • Geen tot nauwelijks downtime

De projectbegeleider van Perspect Industrial Products heeft in verschillende presentaties het straalsysteem extra toegelicht aan de uitvoerders!

VERLIJMEN STEUNPUNTEN

Na het stralen werden er verschillende steunpunten verlijmd met de Belzona 1111. De Belzona 1111 is een twee-componenten pasta die wordt ingezet voor herstel, verlijming en reparatie van machines, installaties en metalen onderdelen.
Belzona 1111 Super Metal is bestand tegen een groot aantal chemicaliën en corrodeert niet. Het is zowel makkelijk te mengen als aan te brengen; de metaalpasta kan met conventionele gereedschappen worden verwerkt. 

Nadat de verschillende steunpunten duurzaam verlijmd waren, kon er een sprinklerinstallatie op de daken worden geïnstalleerd. 

 

INFORMATIE EN ADVIES

Wilt u een advies over meest effectieve en efficiënte wijze waarop u uw installaties kunt repareren, beschermen of de levensduur daarvan kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over de uitgevoerde applicatie kunt u bellen met +31 (0) 78 303 19 20.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA: 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


NIEUWE WEBSITE VOOR PINOVO OP WWW.PINOVO.NL

Logo Pinovo

Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT BELZONA SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2021