perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT BELZONA SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

Perspect Leak Repair 

Perspect Leak Repair

Heeft u te maken met een industriële lekkage binnen uw bedrijf, maar wilt u voorkomen dat de (nood)reparatie uw productieproces stillegt? Doe dan een beroep op Perspect Leak Repair. Wij hebben de afdichtingsproducten, kennis én professionals in huis om een lek binnen uw bedrijfsinstallatie snel en vakkundig te repareren, zonder dat u te maken krijgt met downtime. 

Wij repareren industriële lekken

Perspect Leak Repair werkt met afdichtingsproducten die op tal van lekkende vloeistoffen kunnen worden toegepast, waaronder stoom, lucht, koolwaterstoffen, chemicaliën en zuren. Na een inspectie bij u op locatie beslissen we op basis van de aanwezige druk en temperatuur welk afdichtingsproduct het best in de betreffende situatie kan worden toegepast.

 

superwrap2_2.jpg

 

Onze aanpak

Een lekkage kan door diverse oorzaken ontstaan, van een scheur of kapotte lasnaad tot gecorrodeerde pijp en defecte deksels, kleppakkingen of klephuizen. Daarom onderzoeken we op locatie wat de oorzaak van de lekkage is en nemen we de afmetingen van het lek op. Vervolgens ontwerpen en maken we een metalen behuizing die is afgestemd op de werkomstandigheden rondom het lekkende onderdeel en de omgeving. Tenslotte plaatsen we het afdichtingsproduct rond het lek en vullen we het lek met onze afdichtingsmiddelen en gespecialiseerde apparatuur. Ervaar de plus van Perspect Leak Repair!

 

 

Informatie en advies
advies.jpgKies bij het repareren, beschermen én verbeteren van apparatuur en machines voor topkwaliteit. Kies voor de effectieve, duurzame oplossingen van Perspect Contracting & Services. Neem voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak contact op met Perspect Contracting & Services: +31 (0) 78 303 19 21.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA: 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


NIEUWE WEBSITE VOOR PINOVO OP WWW.PINOVO.NL

Logo Pinovo

Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT BELZONA SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2021