perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT BELZONA SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

Perspect Belzona Services

 

Perspect Belzona Services 

Wilt u uw machines en/of gebouwen met de polymeren reparatiecomposieten of industriële beschermende coatings van Belzona behandelen? Maar kunt of wilt u deze werkzaamheden niet zelf uitvoeren? Maak dan gebruik van de diensten van Perspect Belzona Services!

Perspect Belzona Services is de applicatiedivisie van de Perspect Group. Zij repareert en beschermt metaal, kunststof en beton, ook in Atex of EX zones. Hiertoe wordt het productassortiment van zowel Belzona, als dat van Pinovo en Allmet Safety Tools gebruikt. 

Dienstverlening Perspect Belzona Services

Perspect Belzona Services biedt onderscheidende oplossingen in reparatie en bescherming van metaal, kunststof en beton. Dit uit zich in alle vormen van haar dienstverlening:

  • Applicatie begeleiding;
  • Applicatie uitvoering;
  • Advisering voor kosten effectieve reparaties;
  • Opmaken van methods statements, werkprocedures en QA/QC documentatie.

 Leak Repair Materials products in Doha QatarBelzona 1212 – läckagetätningssats

 Wij bieden advies, begeleiding en uitvoering

De applicatiedivisie binnen Perspect Group bestaat uit gecertificeerde applicateurs die u adviseren over kosteneffectieve reparaties. Ook begeleiden zij u bij de keuze voor het meest geschikte Belzona-product. We verzorgen de gewenste method statements, werkprocedures en QA/QC-documentatie. En vervolgens kunnen onze eveneens gevalideerde coatingspecialisten de door u gekozen Belzona-coating vakkundig aanbrengen op uw machine of gebouw. Ervaar de plus van Perspect Belzona Services!

Informatie en advies
advies.jpg Kies bij het repareren, beschermen én verbeteren van apparatuur en machines voor topkwaliteit. Kies voor de effectieve, duurzame oplossingen van Perspect Belzona Services. Neem voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak contact op met Perspect Belzona Services: +31 (0) 78 303 19 21.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Perspect Benelux

Perspect Benelux, repareren, beschermen en verbeteren

Perspect Benelux is authorised distributor van Belzona sinds 1982 voor Nederland, België en Luxemburg. Levering Belzona assortiment veelal uit voorraad.


Perspect Industrial Products

Perspect Industrial Products, Allmet en Pinovo

Perspect Industrial Products biedt met Allmet Safety Tools en Pinovo, unieke, vonkvrije oplossingen voor Atex en EX zones in Nederland, België en Luxemburg. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


NIEUWE WEBSITE VOOR PINOVO OP WWW.PINOVO.NL

Logo Pinovo

Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT BELZONA SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2021