perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT CONTRACTING & SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

Perspect Industrial Products, Allmet Safety Tools en Pinovo

perspect-industrial-products.jpg

Perspect Industrial Products biedt met Allmet Safety Tools en Pinovo, unieke, vonkvrije oplossingen voor Atex en EX zones in Nederland, België en Luxemburg. Vanuit Dordrecht wordt het vonkvrije gereedschap gedistributeerd naar tal van afnemers in de on- en offshore, chemie en andere takken van zware industrie.

Allmet Safety Tools

Perspect Industrial Products is exclusief distributeur voor Allmet Safety Tools in eerder genoemde landen. Met Allmet Safety Tools wordt een uniek assortiment vonkvrij gereedschap, voor het slijpen, snijden en opruwen in Atex / EX zones geboden. Het assortiment voldoet niet alleen aan SSPC - SP 3 & SP 11-norm of hoger, maar combineert ook een laag geluidsniveau en een zeer lange levensduur.

atex-tools-vonkvrij-gereedschap.jpg

Pinovo

Ook voor Pinovo is Perspect Industrial Products exclusief en authorised distributor voor Nederland, België en Luxemburg. Met het productgamma van Pinovo kan een kostenbesparing tot 60% worden gerealiseerd, terwijl het afval met 75% tot 90% vermindert. De oplossingen voor het vonkvij en stofvrij stralen bieden daarnaast grote voordelen voor zowel veiligheid, gezondheid als milieu.

Het productgamma van Pinovo is volledig Atex gecertificeerd voor toepassing in zone 1. Er kan een oppervlakteruwheid worden bereikt tot 120 μm met een reinheid tot en met Sa 3. Met Pinovo kan het verbruik van het straalgrit tot 25 x verminderd worden wat tot een verminderde afvalstoffenproductie leidt. Stofvrij stralen met een laag geluidsniveau minimaliseert de impact op omliggende apparatuur en constructies.

PiBlast.jpg

Mogelijkheden Perspect Industrial Products

Perspect Industrial Products valt onder de Perspect Group. Niet alleen de organisatie is volledig ingericht op de functie van distributeur, ook de kennis van de markt en specifiek Atex en EX zones, is groot. Meerwaarden die tot uiting komen in de oplossingsgerichte advisering over de producten van Pinovo en Allmet Safety Tools, maar ook in de mogelijkheden die Perspect Industrial Products biedt. Zo kan het productgamma van Pinovo zowel aangeschaft als (langdurig) gehuurd worden. Daarnaast kunnen via Perspect Industrial Products de werkzaamheden ook uitgevoerd worden, wat een veel gevallen een kosteneffectieve oplossing is.

Informatie en advies
advies.jpgNeem voor meer informatie over het duurzame, vonkvrije gereedschap van Allmet Safety Tools, of de effectieve en kostenefficiënte producten van Pinovo, vrijblijvend contact op met Perspect Industrial Products: +31 (0) 78 303 19 20. Ook voor vragen over het uitvoeren van vonkvrije werkzaamheden in Atex en EX zones kunt u bij hen terecht.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Logo Pinovo

Nieuwe website voor Pinovo op www.pinovo.nl


Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl


Perspect Benelux

Perspect Benelux, repareren, beschermen en verbeteren

Perspect Benelux is authorised distributor van Belzona sinds 1982 voor Nederland, België en Luxemburg. Levering Belzona assortiment veelal uit voorraad.


Perspect Contracting & Services

Perspect Contracting & Services

Perspect Contracting & Services BV is de applicatiedivisie van de Perspect Group. Zij repareert en beschermt metaal, kunststof en beton. Ook in Atex of EX zones.


> www.atex-tools.nl

> www.pinovo.nl


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


UITDAGEND SAMENWERKINGSPROJECT BINNEN DE PERSPECT GROUP

Een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen 2 divisies van Perspect. ATEX gecertificeerd straalwerk en het aanbrengen van een duurzame Belzona metaalpasta en dat allemaal zonder downtime! 

 

OFFSHORE ENERGY EXHIBITION & CONFERENCE BEURS

Perspect Group - Dordrecht

Perspect Group B.V. zal op 8 en 9 oktober vertegenwoordigd zijn op de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in Amsterdam. Het is Europa's toonaangevende beurs van de gehele offshore-energiesector.

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT CONTRACTING & SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2020