perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT BELZONA SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

Perspect Industrial Products, Allmet Safety Tools en Pinovo

perspect-industrial-products.jpg

 

Perspect Industrial Products

Wilt u onderhouds- of reparatiewerkzaamheden (laten) uitvoeren in ATEX- of EX-zones? Maak dan kennis met Perspect Industrial Products! Wij beschikken niet alleen over de noodzakelijke kennis op het gebied van ATEX- en EX-zones, we zijn bovendien de exclusieve Benelux-distributeur van Allmet Safety Tools en Pinovo, twee toonaangevende merken op het gebied van vonkvrij gereedschap voor on- en offshore, chemie en andere takken van zware industrie.

 

 

ALLMET SAFETY TOOLS

Allmet Safety Tools biedt een uniek assortiment vonkvrij gereedschap waarmee u materialen in ATEX- en EX-zones geheel vn de SSPC-SP 3 en SSPC-SP 11 norm en hoger én combineert een laag geluidsniveau met een zeer lange levensduur.

atex-tools-vonkvrij-gereedschap.jpg

PINOVO

Perspect Industrial Products is tevens de exclusieve distributeur van Pinovo in Nederland, België en Luxemburg. Pinovo biedt een assortiment producten waarmee u materialen in ATEX- en EX-zones probleemloos vonkvrij en stofvrij kunt stralen. Met het productgamma van Pinovo realiseert u een kostenbesparing tot 60 procent, terwijl het restafval met 75 tot 90 procent wordt gereduceerd. De oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen bieden u naast veiligheid dus ook voordelen op het gebied van gezondheid, financiën en milieu. Ervaar de plus van Perspect Industrial Products!

 

PiBlast.jpg

MOGELIJKHEDEN PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

Perspect Industrial Products valt onder de Perspect Group. Niet alleen de organisatie is volledig ingericht op de functie van distributeur, ook de kennis van de markt en specifiek Atex en EX zones, is groot. Meerwaarden die tot uiting komen in de oplossingsgerichte advisering over de producten van Pinovo en Allmet Safety Tools, maar ook in de mogelijkheden die Perspect Industrial Products biedt. Zo kan het productgamma van Pinovo zowel aangeschaft als (langdurig) gehuurd worden. Daarnaast kunnen via Perspect Industrial Products de werkzaamheden ook uitgevoerd worden, wat een veel gevallen een kosteneffectieve oplossing is

 

Informatie en advies

advies.jpgNeem voor meer informatie over het duurzame, vonkvrije gereedschap van Allmet Safety Tools, of de effectieve en kostenefficiënte producten van Pinovo, vrijblijvend contact op met Perspect Industrial Products: +31 (0) 78 303 19 20. Ook voor vragen over het uitvoeren van vonkvrije werkzaamheden in Atex en EX zones kunt u bij hen terecht.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Logo Pinovo

Nieuwe website voor Pinovo op www.pinovo.nl


Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl


Perspect Benelux

Perspect Benelux, repareren, beschermen en verbeteren

Perspect Benelux is authorised distributor van Belzona sinds 1982 voor Nederland, België en Luxemburg. Levering Belzona assortiment veelal uit voorraad.


Perspect Belzona Services

Perspect Contracting & Services

Perspect Belzona Services BV is de applicatiedivisie van de Perspect Group. Zij repareert en beschermt metaal, kunststof en beton. Ook in Atex of EX zones.


> www.atex-tools.nl

> www.pinovo.nl


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


NIEUWE WEBSITE VOOR PINOVO OP WWW.PINOVO.NL

Logo Pinovo

Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT BELZONA SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2021