perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT CONTRACTING & SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

Perspect Contracting & Services

perspect-contracting-services.jpg

Perspect Contracting & Services is de applicatiedivisie van de Perspect Group. Zij repareert en beschermt metaal, kunststof en beton, ook in Atex of EX zones. Hiertoe wordt het productassortiment van zowel Belzona, als dat van Pinovo en Allmet Safety Tools gebruikt.

Hoge kwaliteit
Perspect Contracting & Services heeft een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. In de afgelopen jaren zijn talloze complexe opdrachten tot volle tevredenheid uitgevoerd. Daarbij roemen opdrachtgevers steeds weer zowel de constante, hoge kwaliteit als het probleemoplossende vermogen van Perspect Contracting & Services.

Dienstverlening Perspect Contracting & Services

Perspect Contracting & Services biedt onderscheidende oplossingen in reparatie en bescherming van metaal, kunststof en beton. Dit uit zich in alle vormen van haar dienstverlening:

  • Applicatie begeleiding;
  • Applicatie uitvoering;
  • Advisering voor kosten effectieve reparaties;
  • Opmaken van methods statements, werkprocedures en QA/QC documentatie.

24/7 at your service!

24 uur per etmaal en 365 dagen per jaar, staan de specialisten van Perspect Contracting & Services klaar voor opdrachtgevers uit diverse industrieën in Nederland, België en Luxemburg. Daarbij wordt de hoogst mogelijke kwaliteit geboden. Kwaliteit staat daarbij niet alleen voor het beste resultaat, maar ook voor het leveren volgens de afgesproken planning, de overeengekomen prijs en met het gewenste resultaat.

Informatie en advies
advies.jpg Kies bij het repareren, beschermen én verbeteren van apparatuur en machines voor topkwaliteit. Kies voor de effectieve, duurzame oplossingen van Perspect Contracting & Services. Neem voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak contact op met Perspect Contracting & Services: +31 (0) 78 303 19 21.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Perspect Benelux

Perspect Benelux, repareren, beschermen en verbeteren

Perspect Benelux is authorised distributor van Belzona sinds 1982 voor Nederland, België en Luxemburg. Levering Belzona assortiment veelal uit voorraad.


Perspect Industrial Products

Perspect Industrial Products, Allmet en Pinovo

Perspect Industrial Products biedt met Allmet Safety Tools en Pinovo, unieke, vonkvrije oplossingen voor Atex en EX zones in Nederland, België en Luxemburg. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


UITDAGEND SAMENWERKINGSPROJECT BINNEN DE PERSPECT GROUP

Een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen 2 divisies van Perspect. ATEX gecertificeerd straalwerk en het aanbrengen van een duurzame Belzona metaalpasta en dat allemaal zonder downtime! 

 

OFFSHORE ENERGY EXHIBITION & CONFERENCE BEURS

Perspect Group - Dordrecht

Perspect Group B.V. zal op 8 en 9 oktober vertegenwoordigd zijn op de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in Amsterdam. Het is Europa's toonaangevende beurs van de gehele offshore-energiesector.

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT CONTRACTING & SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2020