perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT BELZONA SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

Perspect Betonbeheer, BASF System Partner

perspect-betonbeheer.jpg

Als BASF System Partner levert Perspect Betonbeheer topkwaliteit mét garantie in vloerrenovatie, betonreparatie en industriële vloersystemen. Een unieke certificering die haar duurzame kwaliteit onderstreept. Niet alleen worden de beste materialen gebruikt en samengewerkt met partners in de top van hun vakgebied, ook de medewerkers zijn perfectionistisch tot in detail.

Breed spectrum aan opdrachtgevers
Die voorsprong in kennis, kunde en kwaliteit heeft geleid tot een breed spectrum aan vaste opdrachtgevers en een zeer goed gevulde orderportefeuille. Perspect Betonbeheer mag o.a. KLM, Akzo Nobel, Verstegen Spices and Sauces, Nyrstar, Heineken, Pepsico, Shell, Vonku, Huhtamaki en Fruity Line tot haar klantenkring rekenen. Neem contact op voor een overzicht van de referenties.

Perspect Rebus Cem

Perspect Betonbeheer blijft investeren in haar voorsprong op de markt. Niet alleen door de kennis en kunde van haar applicateurs op peil te houden, maar ook door strategische samenwerkingen aan te gaan die zowel de organisatie als haar klantenbestand de nodige voordelen biedt. Met de ontwikkeling van producten als de Perspect Rebus Cem onderstreept Perspect Betonbeheer haar toonaangevende rol in de markt. Hiermee kunnen vloerrenovaties met zeer korte downtime worden uitgevoerd: maar 6 dagen in plaats van normaal 21. Tel uit de winst!

vloerrenovatie.jpg

Onderscheidende aanpak Perspect Betonbeheer

Of het nu gaat om bedrijfsvloeren, industrievloeren, een vloer renovatie of betonreparatie, pas na uitvoerige inspectie op locatie, komt Perspect Betonbeheer met een advies op maat. En dat kan anders zijn dan verwacht... ‘Kan het beter, slimmer, sneller of goedkoper?’ Die aspecten, waarbij duurzame kwaliteit altijd het uitgangspunt is, zijn namelijk medebepalend voor het plan van aanpak. Een aanpak die werkt.

Informatie en advies
advies.jpgWilt u eens vrijblijvend kennismaken of een concrete vraag aan Perspect Betonbeheer voorleggen? Neem gerust contact met hen op. Tijdens een afspraak op uw locatie kan ter plekke worden ingegaan op uw specifieke vragen. Ook vertelt Perspect Betonbeheer u dan graag meer over haar organisatie, aanpak en de duurzame kwaliteit waar zij voor staat.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Perspect Benelux

Perspect Benelux, repareren, beschermen en verbeteren

Perspect Benelux is authorised distributor van Belzona sinds 1982 voor Nederland, België en Luxemburg. Levering Belzona assortiment veelal uit voorraad.


Perspect Belzona Services

Perspect Contracting & Services

Perspect Belzona Services BV is de applicatiedivisie van de Perspect Group. Zij repareert en beschermt metaal, kunststof en beton. Ook in Atex of EX zones.


Perspect Industrial Products

Perspect Industrial Products, Allmet en Pinovo

Perspect Industrial Products biedt met Allmet Safety Tools en Pinovo, unieke, vonkvrije oplossingen voor Atex en EX zones in Nederland, België en Luxemburg.


> www.betonbeheer.nl


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


NIEUWE WEBSITE VOOR PINOVO OP WWW.PINOVO.NL

Logo Pinovo

Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT BELZONA SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2021