perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT CONTRACTING & SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

Perspect Benelux, authorised distributor Belzona

perspect-benelux.jpg

Perspect Benelux B.V is authorised distributor Belzona voor Nederland, België en Luxemburg. En dat is ze al sinds 1982. Die lange historie met de wereldwijd marktleider in polymeren reparatie composieten en industriële beschermende coatings, bevestigt de meerwaarde van Perspect Benelux. Het onderstreept de hoge kwaliteitsstandaarden en uitmuntende kennis van zaken.

Actuele kennis en kunde
Ook al is Perspect Benelux reeds 25 jaar authorised distributor Belzona; zij houdt haar kennis en kunde actueel. De uitwisseling van materiaal- en applicatie know-how binnen het internationale Belzona netwerk en voortdurende research door Belzona, maakt dat zij u kan voorzien van kostenbesparende, vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige producten voor uiteenlopende reparatie en coating applicaties.

belzona, INNOVATIEF EN OPLOSSINGSGERICHT

Belzona richt zich sinds haar oprichting in 1952 op het ontwikkelen van innovatieve producten voor het repareren, beschermen én verbeteren van machines en gebouwen. Als wereldwijd marktleider investeert Belzona voortdurend in de verdere perfectionering en ontwikkeling van haar producten, alsmede in haar netwerk van distributeurs waartoe ook Perspect Benelux behoort. Deze aanpak zorgt ervoor dat innovatieve oplossingen kunnen worden geboden voor een brede selectie projecten, hoe groot of klein ook.

belzona.jpg

Uitvoering via PERSPECT BENELUX

Ook voor de uitvoering van het repareren, beschermen of verbeteren van apparatuur en machines kunt u bij Perspect Benelux terecht. We beschikken over een netwerk van contractors en applicatiebedrijven die stuk voor stuk door zowel Belzona als Perspect Benelux getraind en gevalideerd zijn. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor on-site applicatietoezicht en praktische en theoretische training van onderhoudspersoneel.

CONTACT MET PERSPECT BENELUX

advies.jpgVanuit de vestiging in Dordrecht verzorgt Perspect Benelux de levering van Belzona producten veelal uit voorraad. Vanzelfsprekend behoort vakkundige advisering bij de productselectie tot de dienstverlening. De gecertificeerde sales engineers staan hiervoor 24/7 ter beschikking. Neem voor meer contact op met Perspect Benelux.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Perspect Contracting & Services

Perspect Contracting & Services

Perspect Contracting & Services BV is de applicatiedivisie van de Perspect Group. Zij repareert en beschermt metaal, kunststof en beton. Ook in Atex of EX zones.


Perspect Industrial Products

Perspect Industrial Products, Allmet en Pinovo

Perspect Industrial Products biedt met Allmet Safety Tools en Pinovo, unieke, vonkvrije oplossingen voor Atex en EX zones in Nederland, België en Luxemburg.


Nieuwe website voor Pinovo op www.pinovo.nl

Logo Pinovo

Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl


> www.belzona.nl


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


UITDAGEND SAMENWERKINGSPROJECT BINNEN DE PERSPECT GROUP

Een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen 2 divisies van Perspect. ATEX gecertificeerd straalwerk en het aanbrengen van een duurzame Belzona metaalpasta en dat allemaal zonder downtime! 

 

OFFSHORE ENERGY EXHIBITION & CONFERENCE BEURS

Perspect Group - Dordrecht

Perspect Group B.V. zal op 8 en 9 oktober vertegenwoordigd zijn op de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in Amsterdam. Het is Europa's toonaangevende beurs van de gehele offshore-energiesector.

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT CONTRACTING & SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2020