perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT BELZONA SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

Perspect Benelux, authorised distributor Belzona

perspect-benelux.jpg

Perspect Benelux B.V

Bent u op zoek naar polymeren reparatiecomposieten en industriële beschermende coatings in uw machines en gebouwen te onderhouden, te beschermen of te verbeteren? Dan bent u bij Perspect Benelux aan het juiste adres! Perspect Benelux is al sinds 1982 de exclusieve en geautoriseerde distributeur in Nederland, België en Luxemburg van Belzona, wereldwijd marktleider op het gebied van polymeren reparatiecomposieten en industriële beschermende coatings voor machines en gebouwen.

 

 

Ruim 100 high-performance producten

Met een assortiment van ruim 100 high-performance producten biedt Belzona een passende oplossing voor al uw onderhoudsuitdagingen, van volledige turn-key systemen tot praktische on-site reparaties. De composieten van Belzona zijn bovendien perfect te gebruiken om metaal, beton, rubber en andere ondergronden te beschermen tegen corrosie, erosie, chemische aanvallen en cavitatie.

belzona.jpg

Repair, protect and inprove

De vervanging van versleten of verslechterde onderdelen bij machines en gebouwen is een kostbare aangelegenheid. Daarom richt Belzona zich sinds de oprichting in 1952 op de ontwikkeling van innovatieve producten waarmee de reparatie, bescherming en verbetering van uw machines en gebouwen wordt geoptimaliseerd. Ervaar de plus van Perspect Benelux!

CONTACT MET PERSPECT BENELUX

advies.jpgVanuit de vestiging in Dordrecht verzorgt Perspect Benelux de levering van Belzona producten veelal uit voorraad. Vanzelfsprekend behoort vakkundige advisering bij de productselectie tot de dienstverlening. De gecertificeerde sales engineers staan hiervoor 24/7 ter beschikking. Neem voor meer contact op met Perspect Benelux.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Perspect Belzona Services

Perspect Contracting & Services

Perspect Belzona Services BV is de applicatiedivisie van de Perspect Group. Zij repareert en beschermt metaal, kunststof en beton. Ook in Atex of EX zones.


Perspect Industrial Products

Perspect Industrial Products, Allmet en Pinovo

Perspect Industrial Products biedt met Allmet Safety Tools en Pinovo, unieke, vonkvrije oplossingen voor Atex en EX zones in Nederland, België en Luxemburg.


Nieuwe website voor Pinovo op www.pinovo.nl

Logo Pinovo

Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl


> www.belzona.nl


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


NIEUWE WEBSITE VOOR PINOVO OP WWW.PINOVO.NL

Logo Pinovo

Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT BELZONA SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2021