perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT BETONBEHEER

|

PERSPECT CONTRACTING & SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

vloerrenovatie.jpg

Overzichtsfoto waarop het team van Perpect Betonbeheer een veilige antislip vloer aanlegt. Perspect Betonbeheer is specialist in betonreparaties, vloerrenovaties én zowel zwaar belastbare industrievloeren als decoratieve en functionele bedrijfsvloeren. Als BASF System Partner verkeert Perspect Betonbeheer in de unieke positie tot 15 jaar verlengde garantie te geven op alle door haar uitgevoerde betonreparaties en vloerrenovaties, en aangelegde vloersystemen.

Unieke oplossing voor vloerrenovaties

De kwaliteit van Perspect Betonbeheer komt niet alleen tot uiting in de aanpak, adviezen of het opgeleverde werk. Kwaliteit betekent voor Perspect Betonbeheer ook voortdurend investeren in haar eigen kennis en kunde. En dat heeft o.a. geleid tot de ontwikkeling van de Perspect Rebus Cem. De tijdbesparing die die hiermee bij vloerrenovaties of de oplevering van parkeergaragevloeren kan worden behaald, is enorm.

Maatwerk in vloersystemen

Of het nu gaat om bedrijfsvloeren, industrievloeren of een vloerrenovatie: elke vloer heeft een andere functie. Moet voldoen aan normeringen, veiligheids- en gebruikerseisen. Vanuit onze kennis van deze regelgeving en naadloos inspelend op de eisen en wensen, adviseert Perspect Betonbeheer gericht over antislip, geluiddempende of zelfs licht elastische bedrijfsvloeren. En datzelfde geldt voor industrievloeren die aan de hoogste chemische, thermische of mechanische belasting moeten voldoen.

Meer informatie bij Perspect Betonbeheer

Neem voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspaak contact op met Perspect Betonbeheer: +31 (0) 78 303 19 22 Voor een digitale kennismaking kunt u de website van Perspect Betonbeheer bezoeken.

Vloerrenovatie door Perspect Betonbeheer

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Perspect Betonbeheer

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Perspect Betonbeheer

Duurzame kwaliteit die rendeert!

Als BASF System Partner levert Betonbeheer topkwaliteit mét garantie in vloerrenovatie, betonreparatie en industriële vloersystemen.


Perspect Contracting & Services

Perspect Contracting & Services

Perspect Contracting & Services BV is de applicatiedivisie van de Perspect Group. Zij repareert en beschermt metaal, kunststof en beton. Ook in Atex of EX zones. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


OFFSHORE ENERGY EXHIBITION & CONFERENCE BEURS

Perspect Group - Dordrecht

Perspect Group B.V. zal op 8 en 9 oktober vertegenwoordigd zijn op de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in Amsterdam. Het is Europa's toonaangevende beurs van de gehele offshore-energiesector.

 

OPDRACHT IN SINT MAARTEN VOOR PERSPECT BETONBEHEER

Flag of Sint Maarten

Mooie opdracht voor Betonbeheer op Sint Maarten. Eind 2018 wordt een winkelcentrum op de Caraïben van ca. 2.000 m2 MasterTop 1273 gietvloer voorzien.

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT BETONBEHEER

PERSPECT CONTRACTING & SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2019