perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT CONTRACTING & SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

belzona.jpg

Deze afbeelding toont een gedeelte van het Belzona assortiment. Een assortiment dat zich al sinds haar oprichting in 1952 richt op het ontwikkelen van innovatieve producten voor het repareren, beschermen én verbeteren van machines en gebouwen. Perspect Benelux is authorised distributor voor Belzona in Nederland, België en Luxemburg. Die functie vervult Perspect Benelux al 1982. Dat zij al 25 jaar deze positie bekleedt, onderstreept de hoge kwaliteitsstandaarden en uitmuntende kennis van zowel markt als product.

Advies over Belzona producten

Perspect Benelux blijft voortdurend investeren in haar kennis en kunde. De uitwisseling van materiaal- en applicatie know-how binnen het internationale Belzona netwerk en voortdurende research door Belzona, maakt dat Perspect Benelux u kan voorzien van kostenbesparende, vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige producten voor uiteenlopende reparatie en coating applicaties.

Meer informatie Belzona bij Perspect Benelux

Neem voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspaak contact op met Perspect Benelux: +31 (0) 78 303 19 20 Voor een digitale kennismaking kunt u de website van Perspect Benelux bezoeken.

Belzona: repareren, beschermen ťn verbeteren van machines en gebouwen

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Perspect Benelux

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Perspect Benelux

Perspect Benelux, repareren, beschermen en verbeteren

Perspect Benelux is authorised distributor van Belzona sinds 1982 voor Nederland, België en Luxemburg. Levering Belzona assortiment veelal uit voorraad. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


UITDAGEND SAMENWERKINGSPROJECT BINNEN DE PERSPECT GROUP

Een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen 2 divisies van Perspect. ATEX gecertificeerd straalwerk en het aanbrengen van een duurzame Belzona metaalpasta en dat allemaal zonder downtime! 

 

OFFSHORE ENERGY EXHIBITION & CONFERENCE BEURS

Perspect Group - Dordrecht

Perspect Group B.V. zal op 8 en 9 oktober vertegenwoordigd zijn op de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in Amsterdam. Het is Europa's toonaangevende beurs van de gehele offshore-energiesector.

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT CONTRACTING & SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2020