perspect
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

PERSPECT BENELUX

|

PERSPECT BELZONA SERVICES

|

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

 
 

2.000 m2 MasterTop 1273 gietvloer in Sint Maarten

flag-of-sint-maarten.jpg

Perspect Betonbeheer gaat 2018 met een mooie opdracht afsluiten: in november vertrekt een team ervaren applicateurs richting Sint Maarten. Daar wordt met de gebruikelijke kwaliteit én snelheid een winkelcentrum voorzien van maar liefst 2.000 m2 gietvloer. Om precies te zijn de MasterTop 1273 gietvloer.

MasterTop 1273 gietvloer

De MasterTop 1273 is een gietvloer systeem uit epoxyhars. Dit systeem is beschikbaar in gladde en antislip afwerking, antistatische uitvoeringen en in verschillende laagdiktes. Door de hoge mechanische en chemische weerstand is de MasterTop 1273 ideaal voor o.a. magazijnen, kantoren en winkelcentra.

Meer opdrachten als Sint Maarten

De kwaliteit van Perspect Betonbeheer, die in zowel advies, werkwijze, materialen en verlengde garantie tot uiting komt, wordt ook over de landsgrenzen opgemerkt.De realisatie van 2.000 m2 gietvloer in het winkelcentrum van Sint Maarten, is dan ook niet de eerste internationale opdracht voor het bedrijf. Eerder al werden met succes uiteenlopende vloersystemen in Duitsland, België en o.a. Frankrijk aangebracht.

Maatwerk in vloersystemen

Perspect Betonbeheer plaatst, onderhoudt en repareert alle mogelijke soorten vloeren. Denk bijvoorbeeld aan kunststof vloeren, industrievloeren, betonvloeren, coatingvloeren, epoxy vloeren, gietvloeren, antislip vloeren, elastische vloeren, geluiddempende vloeren en natuurlijk chemisch-, thermisch- en mechanische bestendige vloeren....

Ongeacht de grote variatie in typen vloeren die wordt aangelegd, biedt Perspect Betonbeheer geen standaard oplossingen. Ze levert maatwerk vloeren die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid. Vloeren waarop zij als BASF System Partner - een unieke certificering - tot 15 jaar verlengde garantie kan geven.

Contact met Perspect Betonbeheer

Wilt u meer weten over de onderscheidende aanpak van Perspect Betonbeheer? Bent u benieuwd naar de internationale ervaringen van onze dochteronderneming? Bezoek dan zeker de website van Perspect Betonbeheer. Liever direct van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact met ze op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA: 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@perspect.nl

IBAN: NL41INGB0007306874
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.99.14.384.B.01
KvK: 24322956


NIEUWE WEBSITE VOOR PINOVO OP WWW.PINOVO.NL

Logo Pinovo

Maak kennis met het assortiment van Pinovo - Atex-gecertificeerde oplossingen voor vonkvrij en stofvrij stralen - op: www.pinovo.nl

 

PERSPECT BENELUX

PERSPECT BELZONA SERVICES

PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Group B.V. - Copyright 2021